Bæredygtig kvalitetshåndværk

Om J.P.A. Jensen

Vores baggrund

J.P.A. Jensen & Søn ApS bygger på 10 års konstant, positiv udvikling og erfaring og ejes af Stephan og Morten. Gennem årene har vi betjent en lang række gode og tilfredse kunder, som er kommet igen og igen. Der er samlet en masse erfaring op på vejen, men vi er stadig ‘unge’ og fyldt med gå-på-mod. Vi er begge udlært tømrer og snedker og har arbejdet i branchen i 19 år. I 2006 overtog vi firmaet, og vi er stadig i rivende udvikling. Vi har blik for detaljen, og sikrer et flot finish og lang holdbarhed hver gang.

Vi har valgt, ikke at angive priser på vores ydelser her på hjemmesiden, da prisen er meget afhængig af opgavens type, størrelse og kompleksibilitet. Ønsker du et uforpligtende prisoverslag, er du meget velkommen til at kontakte os. Du finder vores kontaktoplysninger nedenfor eller på kontaktsiden, hvor du blot kan udfylde formularen og vi vil hurtigst muligt kontakte dig, hvad enten det drejer sig om vinduer, køkken, trapper, skabe m.m.

Mission & Vission

Vi har gennem mange års erfaring specialiseret os i tømrer og snedker faget. Vores primære ekspertiseområder ligger i håndlavede døre, kviste, vinduer m.m. til private kunder. Udover dette er vi stærkt fokuseret på at udarbejde de helt rigtige løsninger til projekter, som vi ikke har nævnt her på hjemmesiden. Vi løser både små og store opgaver.

Vores vision er enkel: Vi vil give dig det bedste produkt. Det vigtigste for os er, at du får maksimalt udbytte af vores sparring og er fuldt tilfreds med hele processen fra første samtale til det endelige resultat. Kvalitet er vores nøgleord, og vi sætter en stor ære i at levere et professionelt og godt stykke håndarbejde, der lever op til den enkelte kundes behov og forventning.

Har du spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os. Send os en mail eller ring til os, og vi finder en løsning til dig.