Slide background
Slide background
Slide background

Vores kompetencer

Hos J.P.A. Jensen & Søn ApS tilbyder vi uddannet fagfolk, der har overblik og altid er detaljeorienteret. Her på siden har du et lille overblik over, hvilke kompetencer vi har i firmaet, men har vi ikke nævnt det du lige præcis står og mangler? Så tøv ikke med at kontakte os. Vi kan helt sikkert hjælpe dig.

Udvendige døre

Hos J.P.A. Jensen & Søn ApS tilbyder vi håndlavede døre med lang levetid og altid i et flot finish, uanset opgavens omfang. Kontakt os og hør nærmere.

Indenvendige døre

Hos J.P.A. Jensen & Søn ApS tilbyder vi håndlavede kviste med lang levetid og altid i et flot finish, uanset opgavens omfang. Kontakt os og hør nærmere.

Koblede vinduer

Uanset opgaven størrelse og omfang tilbyder vi kvalitets vinduer med lang levetid og altid i et flot finish. Kontakt os og hør nærmere.

Landkøkken/køkken

Hos J.P.A. Jensen & Søn ApS tilbyder vi professionel afslibning af diverse trapper, så det igen kan få et flot udtryk. Kontakt os og hør nærmere.

Alkove/boligindventar

Hos J.P.A. Jensen & Søn ApS tilbyder vi professionel afslibning af gulve, så de igen fremstår unikke og i flot finish. Kontakt os og hør nærmere.

Spiseborde

Præg dit hjem med lækre kvalitets skabe, der har lang levetid og er håndlavet med flot finish af J.P.A. Jensen & Søn ApS. Kontakt os og hør nærmere.

Kalfaster/porte

Hos J.P.A. Jensen & Søn ApS laver vi også håndlavede spiseborde i flot finish og forskellige slags materiale. Kontakt os og hør nærmere.

Havelåger/plankeværk

Hos J.P.A. Jensen & Søn ApS tilbyder vi håndlavet kvalitets inventar til boligen. Drejer det sig om spisebord, stole eller noget tredje, så kontakt os og hør nærmere.

Søger du andet?

Søger du noget, som vi ikke har nævnt her på siden? Tøv ikke med at kontakte os. Vi står klar til at hjælpe. Send os en mail eller ring til os i dag.

Lad os hjælpe dig med dit næste projekt - Ring til tlf. 2014 6641